Het einde van de tostiweek is in zicht, hieronder vind je alweer het laatste recept uit de reeks. Hopelijk hebben we jullie kunnen inspireren tot het maken van flink veel tosti’s! Onderstaande tosti is een favoriet van mij, omdat de ingrediënten een beetje on-tosti-achtig zijn, maar wel verrassend goed samengaan.
De combinatie geitenkaas-avocado-spinazie vind ik sowieso erg lekker, ook als je het gewoon op brood doet, maar in een tosti werkt het nog beter. Doordat de kaas smelt, maar ook doordat de avocado en spinazie extra smeuiig worden.
Ik had geitenkaas met fenegriek in huis, wat een goede toevoeging bleek, maar ook met ‘gewone’ geitenkaas of schapenkaas wordt deze tosti erg lekker. Je kunt ook voor zachte geitenkaas of feta kiezen. Het wordt allemaal lekker!
Geniet ervan!
- Zet het tosti-ijzer aan of verhit een beetje boter in een koekenpan.
- Besmeer de sneetje brood eventueel met een beetje boter, beleg dan allebei met wat plakjes kaas en wat schijfjes avocado. Verdeel over 1 boterham ook wat spinazie en klap de tosti dan dubbel.
- Bak de tosti ongeveer 3 minuten aan beide kanten, tot ie mooi bruin is en alle kaas is gesmolten.
Jummie 🙂
Leave a Reply