Paasrecepten

  • 0

Volgend weekend is het Pasen. Om jullie inspiratie te geven voor het Paasontbijt, zijn hier vijf heerlijke recepten die al op Kruimels & Kaneel staan. Om naar het recept te gaan klik je op het plaatje.

Nog meer inspiratie nodig? Op onze website staan een heleboel recepten, dus er zit vast wel wat lekkers bij! Via de zoekbalk bovenin vind je ze allemaal.

Veel plezier met het bakken voor het Paasweekend!

portugese taartjes

Deze Portugese taartjes maak ik elk jaar met Pasen en vallen bij iedereen in de smaak. Maken jullie ze dit jaar ook?

Ook lekkere broodjes mogen niet ontbreken op de Paastafel, bijvoorbeeld deze broodjes met brie en vijgenjam. Voor al onze boterhamtaartjes kijk je hier.

In Engeland eten ze scones ’s middags bij de thee, wij gewoon lekker bij het Paasontbijt met slagroom en jam. Het recept voor scones staat al sinds het begin der tijden op Kruimels & Kaneel. Recepten evolueren en zo ook dit recept. Ik heb het recept aangepast naar hoe ik nu altijd de scones maak.

Van cornflakes en chocolade maak je deze leuke nestjes voor de Paaseitjes 🙂

Lekker makkelijk pannenkoeken bakken: de oven doet het werk! Tip: doe de ene helft met banaan en de andere helft met ander fruit zoals blauwe bessen. Dan kan iedereen aan de Paastafel zelf kiezen wat hij/zij het lekkerst vindt.

Fijne Pasen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.