nachos

Nachos

  • 0

Met dit grauwe,  natte herfstachtige weer krijg ik altijd zin in comfort-food; van dat gezellige eten waar je lekker warm van wordt. De nachos hieronder zijn perfect als comfort-food: zo klaar, warm uit de oven en natuurlijk heel erg lekker!

Superlekker zelfs, al zie je dat er niet aan af op de foto. Het ziet er misschien zelfs een beetje vies uit, maar dat is ook wel passend, want het wordt gegarandeerd een knoeiboel als je ze eet, met vieze handen en alles. What you see is what you get, zeg maar 😉

De nachos zijn handig als voorgerecht voor een grote groep. Maak dan een grote (oven)schaal waar iedereen uit kan eten. Voor pittigheid doe je er een pepertje door. Je kunt er natuurlijk ook een hoofdgerecht van maken, dan voeg je bijvoorbeeld gehakt, mais, bonen of paprika toe.

Smakelijk!

nachos

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de tortillachips over de bodem van de ovenschaal.
  2. Snijd de tomaat en de ui in blokjes en verdeel deze over de chips.
  3. Meng de crème fraîche met de geraspte kaas en verdeel het mengsel over de tomaat. Zet het geheel ongeveer 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten en een beetje bruin is.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.