Als je van geitenkaas houdt, is deze taart een echte aanrader. Eenvoudig te bereiden en terwijl de taart in de oven staat, heb je alle tijd om een lekkere salade te maken!
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de uien in stukjes en fruit ze in een koekenpan.
- Laat de spinazie in een pan slinken. Doe de spinazie daarna in een zeef of vergiet en druk het vocht eruit (met een lepel).
- Meng de spinazie met de ui, het eiwit, en peper en zout.
- Leg 4 plakjes bladerdeeg in een vierkant op een met bakplaat (met bakpapier bekleed). Laat de randen net overlappen.
- Brokkel de helft van de geitenkaas over het bladerdeegvierkant. Verdeel hierna de spinazie er over. Brokkel dan de andere helft van de geitenkaas er over. Laat de randen vrij!!
- Dek de bovenkant af met de andere vier bladerdeegplakjes. Druk de randen goed aan. Bestrijk de bovenkant met het eigeel. (voor een mooi glanseffect).
- Laat 40 minuten in de oven bakken.
Rian
Deze taart is heel lekker en idd makkelijk te maken. Bedankt voor de tip.