Chocoladekoek (illustratie)

  • 0

Een nieuw recycle-recept: chocoladekoek met pecannoten. Dit recept is één van de eerste recepten die we gedeeld hebben op Kruimels & Kaneel. En dat is alweer zo lang geleden, dat ik dit recept alweer vergeten was. Ik ben erg blij dat ik deze chocoladekoek weer herontdekt heb, want oh wat is ie lekker!

Bij het opnieuw maken vroeg ik me af waarom ik het toendertijd chocoladekoek heb genoemd en niet brownie. Het antwoord bleek simpel, het eindresultaat zit tussen een cake en koek in, en is niet smeuïg zoals een brownie. Wil je toch liever iets wat meer weg heeft van een brownie? Haal de koek dan wat eerder uit de oven.

Ik sluit graag af met de woorden die we toen hebben gebruikt bij het recept (wat schreven we toen weinig! Of schrijven we nu gewoon teveel?):
Deze choco-koek is altijd lekker; als toetje, bij de koffie, of gewoon omdat je er zin in hebt. Eenvoudig om te maken, kan niet mislukken!

chocoladekoek

Leave a Reply

Your email address will not be published.