boterhamtaartje avocado salami

Boterhamtaartje geitenkaas en salami

  • 0

Soms is het goed om even te genieten van kleine dingen in het leven; door je boterham zo dik mogelijk te beleggen bijvoorbeeld. Om hiervoor een beetje inspiratie te bieden, starten we een heus Kruimels & Kaneel-project: Boterhamtaartjes! Vandaag de eerste in de reeks, hopelijk volgen er nog veel, heel veel 🙂

Vroeger heette het een boterhamtaartje als je een boterham met pindakaas, chocopasta én hagelslag maakte. Dat was lekker! Maar mijn smaak is (gelukkig) veranderd en voor zo’n taartje kom ik m’n bed niet meer uit. Voor onderstaande boterham daarentegen mag je me wakker maken… nadat ik uitgeslapen heb 😉

De combinatie van geitenkaas, salami en avocado is echt heel lekker, ook al zou je dat misschien niet verwachten (met hüttenkäse in plaats van geitenkaas is ook niet slecht overigens). Voor de extra lekker kun je het brood nog even roosteren voor je gaat stapelen, dan is het echt helemaal af.

Het is overigens niet de bedoeling dat je ‘m zo stapelt dat je de boterham nog netjes kan eten. Deze moet met mes en vork óf met knoeien (of met allebei). En geniet ervan.

Heb je ook een favoriet boterhamtaartje? Dan horen we dat graag!

boterhamtaartje geitenkaas salami

  1. Besmeer je brood eventueel met wat boter. Beleg het dan met geitenkaas, salami, stukjes avocado en een beetje alfalfa.

Klaar, smullen maar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.