Boterhamtaartje ei en avocado

  • 0

Dit boterhamtaartje met gebakken ei en avocado is mijn favoriete lunchgerecht van dit moment. Ei en avocado lijkt mij een erg voor de hand liggende combinatie, maar gezien de vele verbaasde gezichten als ik dit zeg, is dit misschien toch nog niet bij iedereen bekend. Met dit (vrij simpele) recept breng ik daar graag verandering in. Iedereen moet namelijk weten dat ei en avocado heel lekker samen zijn.

Het liefst eet ik dit boterhamtaartje met naanbrood, maar een gewone (geroosterde) boterham kan ook. Hou je niet zo van een gebakken ei? Je kunt ook een ei koken en deze in plakjes snijden. Vergeet vooral de peper en zout niet, die maken dit lunchgerecht namelijk helemaal af.

Ik zou zeggen probeer het! Mocht je na het eten van dit boterhamtaartje alsnog denken dat ei en avocado niet goed bij elkaar passen: ik vind dat moeilijk te begrijpen, maar dat bewijst maar weer eens dat smaken nu eenmaal verschillen… 😉

boterhamtaartje ei en avocado

  1. Bak of kook de eieren.
  2. Pel een avocado en snijd in plakjes.
  3. Beleg het brood met ei en avocado. Strooi er peper en zout op.

Zo simpel kan iets lekkers zijn. Geniet ervan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.