Ja hoor, we hebben er weer een; een boterhamtaartje! Deze keer een paasklassieker met brie en vijgennotenjam. Gelukkig is ie net zo verslavend lekker als het geen Pasen is, dus wat ons betreft kun je ‘m komend weekend alvast even testen!
Net als bij onze vorige boterhamtaartjes zit het geheim in de eenvoud. Je hebt maar drie ingrediënten nodig voor dit feestje op je bord. Maar, eerlijk is eerlijk, daar zit wel een ‘moeilijk’ ingrediënt tussen. Want waar haal je vijgennotenjam vandaan? We weten zeker dat het te koop is in een gele supermarkt waar je ‘hallo’ tegen zegt, maar misschien kun je het ook in andere (delicatessen)winkels wel vinden. Als dat zo is, dan horen we het graag! 🙂
Natuurlijk kun je de jam ook zelf samenstellen; vijgenjam is in de meeste winkels wel te vinden. Voeg er zelf wat noten aan toe en je heerlijke boterhamtaartje mét vijgennotenjam is een feit.
Geniet ervan!
Besmeer het brood met vijgennotenjam. Beleg met rucola en plakken brie.
Eet ze!
Leave a Reply