Deze geitenkaaspakketjes heb ik ontdekt toen ik studeerde. De originele versie was met geitenkaas, pistachenootjes en limoensap, maar al snel bleek dat er nog veel meer combinaties te maken zijn. Eigenlijk is iedere variant met geitenkaas lekker, maar die in onderstaand recept vind ik zelf de beste!
Erg lekker met aardappeltjes en broccoli.
Bladerdeegpakketjes zijn trouwens ook erg lekker met spinazie & geraspte kaas of met andijvie, abrikozenjam & roomkaas met kruiden. Of verzin zelf je eigen combinatie!
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Leg in het midden van 1 bladerdeegplakje de geitenkaas.
- Leg de walnoten erbij en verdeel de honing erover.
- Leg het tweede plakje bladerdeeg erop en vouw de randen dicht, zodat de blader-deegplakjes aan elkaar vast zitten.
- Bak 20-30 minuten in de oven, tot het bladerdeeg mooi bruin en knapperig is.
Leave a Reply