Banaanpannekoekjes met muesli

  • 0

Pannekoekjes met banaan hebben we eens ‘uit nood’ ontdekt, toen bleek dat een huisgenootje de eieren had opgegeten die voor onze pannekoeken bedoeld waren. Google bracht de oplossing: je kunt ‘ei-vrije’ pannekoeken maken door geprakte banaan door het beslag te mengen. Het bleek erg lekker!

Omdat de pannekoeken met alleen banaan sneller uit elkaar vallen, is in dit recept zowel ei als banaan gebruikt, maar je kunt ook 2 bananen gebruiken, en geen ei.

De pannekoekjes zijn zo al erg lekker, maar natuurlijk kun je ze ook nog bestrooien/besmeren met bijvoorbeeld stroop, honing, suiker of tahin.

banaanpannenkoekjes met muesli

  1. Meng in een kom alles door elkaar.
  2. Laat het beslag 10 minuten staan, zodat de muesli wat zachter wordt.
  3. Bak de pannekoekjes.

ps: omdat pannekoek nou eenmaal lekkerder is dan panneNkoek, geen tussen -n-  in dit recept 🙂

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.