After Eight (illustratie)

  • 2

Ik ben aan het recyclen geslagen en daar ga ik graag in 2019 mee verder. En dan bedoel ik niet afval recyclen, maar recepten recyclen. Aangezien we de afgelopen jaren veel recepten hebben gedeeld op Kruimels & Kaneel is het helemaal niet erg om er een paar nogmaals onder de aandacht te brengen. Eerder deed ik dat al met het recept voor pepernoten, en nu deel ik graag nog een keer het recept voor zelfgemaakte After Eight. Dit hoort voor mij namelijk echt bij de Kerst.

Soms is er niet zo veel tijd om een recept uit te proberen, er foto’s van te maken en dit te verwerken tot recept voor Kruimels & Kaneel. Daarbij vind ik nu even leuker om met Illustrator te spelen. Daarom ga ik komend jaar de beste recepten van Kruimels & Kaneel recyclen en met een nieuw geïllustreerd plaatje met jullie delen.

Komen er dan helemaal geen nieuwe recepten meer op Kruimels & Kaneel? Natuurlijk wel! Er is genoeg kook- en bakinspiratie. In het nieuwe jaar ga ik daar zeker tijd voor vrij maken. Maar voor nu: fijne feestdagen!

After Eight

Toch liever de uitgeschreven versie van dit recept? Klik dan hier.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.