Aardbeienlimonade

  • 0

Met dit herfstige zomerweer, lijkt het warme weer van de afgelopen weken alweer lang geleden. Gelukkig ligt er nog een hele zomer voor ons, maar als je niet kunt wachten tot de zon weer gaat schijnen, haal je met deze aardbeienlimonade de zomer gewoon in huis!

Niks zomerser dan limonade gemaakt van aardbeien! Je kunt de limo ook invriezen voor waterijsjes. Of voeg wodka of rum toe, en je hebt een heerlijke cocktail. Zoals je begrijpt is deze limonade multifunctioneel!

Probeer de limonade ook eens met basilicum. Basilicum en aardbei is een erg goede combinatie. Vind je dat toch wat te spannend? Voeg dan munt toe.  De limonade is ook zonder basilicum of munt erg lekker, dus niks extra toevoegen is ook een optie. Maar ik zou toch echt basilicum proberen 😉

aardbeienlimonade

  1. Ontkroon de aardbeien en doe deze samen met het citroensap, suiker en een scheut water in de blender. Mix het tot een glad geheel. Voeg de basilicum of munt toe en mix.
  2. Schenk de rest van het water bij het mengsel en roer door. Als er veel ‘drab’ ontstaat, kun je de limonade het beste even zeven.
  3. Giet de limonade in een glas met heel veel ijsklontjes. Het genieten kan beginnen!
1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.